Boven €5000 franco bezorgd*
*Binnen Nederland

9-14 meter stortlengte

9-14 meter stortlengte
Weergave: Lijst Rooster
Tonen per:
Sorteren op:
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 9 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. O..
€519,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 9,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven...
€562,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 10 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€562,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 10,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven..
€604,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 11 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€604,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 11,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven..
€643,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 12 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€680,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 12,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven..
€680,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 13 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€715,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 13,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven..
€715,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 14 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€749,00
×
×
×

Cutter

×
×
×


 

×