Boven €5000 franco bezorgd*
*Binnen Nederland

15-21,5 meter stortlengte

15-21,5 meter stortlengte
Weergave: Lijst Rooster
Tonen per:
Sorteren op:
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 15 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€782,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 15,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven..
€814,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 16 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€845,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 17 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€913,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 18 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€977,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 19 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€1.037,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 20 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€1.086,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 21 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€1.131,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 21,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven..
€1.173,00
×
×
×

Cutter

×
×
×


 

×