Boven €5000 franco bezorgd*
*Binnen Nederland

9-17 meter stortlengte

Weergave: Lijst Rooster
Tonen per:
Sorteren op:
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 9 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zijn..
€519,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 9,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zi..
€562,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 10 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€562,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 10,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook z..
€604,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 11 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€604,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 11,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook z..
€643,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 12 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€680,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 12,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook z..
€680,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 13 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€715,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 13,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook z..
€715,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 14 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€749,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 15 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€782,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 15,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook z..
€814,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 16 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€845,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 17 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€913,00
×
×
×

Cutter

×
×
×


 

×