Boven €5000 franco bezorgd*
*Binnen Nederland

9-17 meter stortlengte

Weergave: Lijst Rooster
Tonen per:
Sorteren op:
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 9 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zijn..
€575,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 9,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zi..
€624,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 10 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€624,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 10,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook z..
€671,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 11 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€671,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 11,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook z..
€717,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 12 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€761,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 12,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook z..
€761,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 13 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€803,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 13,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook z..
€803,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 14 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€844,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 15 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€883,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 15,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook z..
€921,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 16 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€958,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 17 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€1.033,00
×
×
×

Cutter

×
×
×


 

×