Boven €5000 franco bezorgd*
*Binnen Nederland

9-13,5 meter stortlengte

Weergave: Lijst Rooster
Tonen per:
Sorteren op:
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 9 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zijn..
€445,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 9,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zi..
€482,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 10 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€482,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 10,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook z..
€517,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 11 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€517,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 11,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook z..
€551,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 12 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€584,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 12,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze nieuwe profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven..
€584,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 13 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook zij..
€616,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van uien met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 13,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. Ook z..
€616,00
×
×
×

Cutter

×
×
×


 

×