Boven €5000 franco bezorgd*
*Binnen Nederland

9-16 meter stortlengte

9-16 meter stortlengte
Weergave: Lijst Rooster
Tonen per:
Sorteren op:
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 9 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. O..
€500,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 9,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven...
€544,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 10 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€544,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 10,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven..
€586,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 11 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€586,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 90cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 11,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven..
€627,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 12 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€666,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 12,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven..
€666,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 13 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€704,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 13,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven..
€704,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 14 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€741,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 15 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€809,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 15,5 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven..
€872,00
Dit kanaal is samengesteld voor de bewaring van aardappelen met ventilatoren van 80cm. Met dit kanaal kunt u een stortlengte van 16 meter overbruggen. Deze schaaldelen zijn in onze profileerlijn gewalst en zijn extra sterk door de afgevlakte golven. ..
€925,00
×
×
×

Cutter

×
×
×


 

×