Boven €5000 franco bezorgd*
*Binnen Nederland

3 meter

3 meter

Keerwand systemen zijn ideaal te gebruiken als afscheidingswand voor de opslag van producten. De keerwand is eenvoudig en snel te monteren en heeft een zeer sterke constructie.

LET OP!! Alle keerwandsteunen worden zonder trekstang geleverd, dus deze moeten apart besteld worden. Per steun zijn er 3 trekstangen nodig.

Weergave: Lijst Rooster
Tonen per:
Sorteren op:
Deze steun van 3 meter hoog is gemaakt om aan één zijde belast te worden. De steun is gemaakt van koud-gewalst U-profielen met een stalen plaat op de grond. LET OP: de steun wordt zonder trekstangen geleverd, deze dienen apart besteld te worden. W..
€185,00
Deze steun van 3 meter hoog is gemaakt om aan twee zijden belast te worden. De steun is gemaakt van koud-gewalst U-profielen met een stalen plaat op de grond. LET OP: de steun wordt zonder trekstangen geleverd, deze dienen apart besteld te worden. ..
€275,00
Deze steun van 3 meter hoog is gemaakt om aan één zijde belast te worden. De steun is gemaakt van koud-gewalst U-profielen met een stalen plaat op de grond. Deze steun is opgebouw uit 1 stuk van 2 meter en een opzetstuk van 1 meter. LET OP: de steun ..
€230,00
Deze steun van 3 meter hoog is gemaakt om aan één zijde belast te worden. De steun is gemaakt van koud-gewalst U-profielen met een stalen plaat op de grond. Deze steun is opgebouw uit 3 stukken van 1 meter. LET OP: de steun wordt zonder trekstangen g..
€300,00
×
×
×

Cutter

×
×
×


 

×